Facebook

Auto folije

FOLIJE ZA STAKLA AUTOMOBILA

Pri tehnologiji razvoja LLumar folija, vodilo se računa o što lepšem i boljem estetskom izgledu našeg automobila, kao i o zaštiti koju folija pruža protiv toplote sunčevih zraka i slepila koje sunčevi zraci mogu prouzrokovati, a korišćenjem folije takođe umanjujemo mogućnost eventualnih automobilskih nesreća, kao i provala.

 

 

Vožnja automobilom pri jakoj sunčevoj svetlosti izaziva umor, opterećuje oči i znatno umanjuje koncentraciju vozača. LLumar folije filtriraju toplinu sunčevih zraka i značajno umanjuju moguće slepilo, ali istovremeno propuštaju svetlost, što omogućuje pregledniju, jasniju i komforniju vožnju.

Zahvaljujući specijalnom sastavu folije, ona iz sunčevih zraka filtrira čak do 99,9 % ultra-violetne zrake, čime se obezbeđuje zaštita unutrašnjosti automobila i u značajnoj meri se umanjuje mogućnost oboljenja kože usled štetnog dejstva UV zraka.

Zaboravljeni skupoceni predmeti u automobilu ili provale u automobil mogu prouzrokovati ozbiljne probleme. Što je više vremena potrebno provalniku da prodre u unutrašnjost automobila, sve manje mu je primamljivo da izvrši provalu. Istraživanja su nedvosmisleno dokazala da će provalnik odustati od provalne krađe ukoliko proceni da mu je potrebno mnogo vremena da je izvrši. LLumar – sigurnosne folije obezbeđuju nevidljivu zaštitu u slučaju neočekivanih i nepredviđenih događaja.

Folija se lepi na unutrašnju stranu stakla, te u slučaju lomljenja, staklo održava u jednom komadu i time u slučaju saobraćajnih nezgoda smanjuje opasnost od telesnih povreda nastalih raspršivanjem sitnih komada stakla, dok sa druge strane, pomaže nam da sačuvamo imovinu od provalnika.

 

Zaštitni sloj protiv ogrebotina

Zaštićeni od strane CPFilmsa, proizvodi LLumar-a, raspolažu zaštitnim slojem protiv ogrebotina. U ovoj industrijskoj grani, predmetne folije raspolažu najotpornijim i najtrajnijim, kristalno-čistim zaštitnim slojem protiv ogrebotina

 

LLUMAR folije protiv šljunka optički su najčistije folije ove industrije

  

 

Folija protiv šljunka pruža nevidljivu zaštitu sloju laka Vašeg automobila. Njenom upotrebom, sitni predmeti koji se pri velikoj brzini udaraju o vozilo, kao što su kamečci i bube ili zimski pesak i so, neće više oštećivati sloj laka na karoseriji. Tako sada, pomoću LLUMAR folije protiv šljunka, možete sačuvati novi, besprekorni izgled Vašeg auta.

U interesu postizanja lepog izgleda i najboljih fizičkih dejstava, preporučuje se da montažu folija vrši izvođač sa iskustvom i odgovarajućim ispitom za instaliranje folija. Podatke izvođača koji se Vama nalazi najbliže rado ćemo Vam staviti na raspolaganje.